Heidenheim met Sweep in Saarlouis | Split in Dohren

Op Pinksterzondag was er inhaaldag in de Bundesliga. Naast de wedstrijden in Bonn en Keulen waren ook in Heidenheim en Dohren wedstrijden in te halen. In het noorden was het een dubbel tussen de Dohren Wild Farmers en de Paderborn Untouchables, in het zuiden haalde Heidenheim tegen Saarlouis in.

In Dohren wonnen de Untouchables het eerste wedstrijd 7-3 tegen de wilde boeren (Wild Farmers), terwijl Dohren het tweede wedstrijd tegen de Untouchable voor zich konden beslissen: 4-0. In de ranglijst kan Dohren zich hiermee op Plaats twee handhaven, Paderborn de vierde Plek veroveren.

In het zuiden sweepten de Heidenheim Heideköpfe promovendus Saarlouis Hornets twee keer: 4-2 en 13-1. Wedstirjd een word door twee Solo-Homeruns en een sterke pitching van Clayton Freimuth besloten, het tweede wedstrijd kon Heidenheim door seven runs in het fijfde inning besluiten. Hieronder vielen ook in totaal vier Homeruns van Mitch Nilsson en Shawn Larry.