HCAW Pupillen 1 | Spannende Double Header in Oss (Cardinals)

logo_hcaw

Afgelopen Zaterdag was het dan weer so ver: na Little League, Honkbal EK en andere evenementen waren de Bussum Boys voor het eerst weer herenigd op het veld.

Nadat onze Bussum Boyz de Play-Offs helaas zijn gemist begon met deze double header het tweede competitiehelft in de „B-Poule“ van het eerste Klasse Pupillen competitie. Met een aangepast doelstelling in het team (de play-off zijn er inmiddels gemist), was het nu weer meer plezien en minder winnen wat de wedstrijd bestemde. Niet des te min konden onze Boyz weer overtuigen op het snikhete veld in Oss, er waren al om 10 uur s’ochtends 26 Graden op het veld en behalve de dug-out was er geen schaduw aanwezig.

In het begin gingen de Cardinals met fijf runs in de lead door een big inning aangedreven van Jayden Fraay (NL-U12), Guus, Rick, Sander en Raff, maar uiteindelijk namen de Bussum Boyz het roer in hun handen en kwamen direct in het tweede slagbeurt terug en speelden zichzelf weer terug in het spel. In het tweede Inning konden de Cardinals nogmaals de Leiding draaien, maar ook hier had de Bussumse offense in Inning drie het Antwoord met een Homerun van Wouter en Honkslagen van Jan-Luca, Daan, Toss, Wouter en ook Julian.

Julian was in Wedstrijd een de starter en kreeg in een Inning seven walks, fijf runs (4 earned) tegen zich. Jan-Luca als reliever kreeg de win met twee Innings pitched waar hij twee Basehits, een walk en een run tegen kreeg, maar ook 3 slagmannen terug naar de bank stuurde.

In Wedstrijd twee sloegen de Bussum Boyz direct weer door en maakten direct in het eerste slagbeurt 6 punten. In deze echt big inning konden Wouter, Boris, Levi en Jan-Luca elk RBI’s op hun records laten boeken.

Starting pitcher Daan bleef twee innings op de mound, kreeg 2 Basehits, vier Walks en twee runs tegen zich, stuurde maar ook twee slagmannen weer terug naar het dog-out. Reliever Wouter gooide dan nog een perfect inning met een Strike-Out op zijn record om het resultaat rond te maken: HCAW Pupillen 8, Cardinals Pupillen 2.

Volgend week is vanwege het BATC toernooi een competitievrije weekeinde zo dat onze Bussum Boys dan pas weer na de zomerstop weer op het veld mogen komen om te spelen.

Verschlagwortet mit .